Sønnens Trondheim

Med en stk aktiv toåring i hus er vi tidlig oppe hele uka. I helgene synes jeg noen ganger det er greit å evakuere fra leiligheten slik at samboeren får sove litt ekstra. Sønnen er veldig fascinert av ender, og en dag dro vi til Ringve museum og botaniske hage for å se om endene var sultne.

Det var de! Og sønnen kastet alt vi hadde med av brød, til og med sin egen matpakke.

Etter ei stund begynte fuglene å bli mette og sønnen klar for å finne på noe annet. Han oppdaget plutselig at en buss stod på en liten bakketopp. Og ikke hvilken som helst buss, en LILLA BUSS!

I min sønns verden blunker alle biler og busser med lysene når man trykker på nøkkelen. Det trenger ikke nødvendigvis å være nøkkelen som hører til. Han prøvde forgjeves med husnøkkelen, men så dukket bussjåføren opp, og han hadde den riktige nøkkelen må vite, så da ble det både blunking og vinking med vindusviskerene. Alt til sønnens store fornøyelse.

Litt klatring må også til.

Men bussen var nok det som gjorde størst inntrykk!

«Mamma, lilla buss BLONKA!» sa han og tuslet tilbake til bussen.

Dessverre hadde bussjåføren forlatt stedet og dermed stod bussen sørgelig stille, men jeg tror nok vi må ta flere turer både til endene og for å se om det er noen lilla busser der.

Reklamer

Om ordknapp

Mamma, kjærest og lærer på 27 år. Ikke nødvendigvis ordknapp, men liker tanken på at det kan finnes en ordknapp. Tenk så fint, en knapp man kan trykke på for å få fem fine ord. Fine ord som filur, lavendel, klem og nesetipp. Denne bloggen er om meg, strikkinga mi og kanskje noen fine ord.
Dette innlegget ble publisert i Glede. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s