Bok – og strikkepolygami

Nok et lengre bloggopphold fra denne kanten. Årsaken denne gangen har vært muntlig eksamen. Jeg skulle holde en forelesning i 45 minutter over et tema jeg hadde fått vite ei stund på forhånd. Grei eksamensmåte, og sannelig ble det ikke en veldig grei karakter også! Jeg er så utrolig glad, og dette ble virkelig en liten ego boost for å få ferdig masteroppgaven!

I tillegg har jeg fått meg en sånn der jobb! En ordentlig voksenjobb!!! Som LÆRER! Kun et vikariat i første omgang, men det er en jobb! Og jeg tror sannelig jeg får betalt sånne der penger også. Penger som jeg kan bruke på fornuftige ting samt bøker og garn. Bøker og garn er i og for seg fornuftig, ihvertfall synes jeg det. Det kan hende samboeren min er av en litt annen oppfatning.

Det har seg nemlig slik at jeg ikke greier å holde meg til ett strikketøy eller ei bok av gangen. De siste dagene har jeg påbegynt intet mindre enn 7 bøker og 2 nye strikkeprosjekter (det er i tillegg til de 8 som ligger i diverse poser, sekker og vesker fra før av).

Ahhhh.. Ferie! Strikketøyet er ei lita babylue til den nyfødte jenta til ei jeg gikk på vgs sammen med og et babyteppe til den nyfødte nabogutten.

I dag kom jeg over et nytt magasin fra Aftenposten, nemlig K. Det omhandler litteratur, arkitektur, musikk, film, scene osv.Jeg må si jeg likte magasinet, men det var endel skjemmende skrivefeil. Nå skal jeg ikke påberope meg å være perfekt på det området selv, men jeg kjenner jeg irriterer meg litt når jeg finner så mange feil i ett og samme blad!

Har endelig fått lest glassklokken av Sylvia Plath. Leste den etter at jeg hadde bestemt meg for å utsette masteren. Ei sterk, god og egentlig ganske fascinerende bok som omhandler ei ung jentes sammenbrudd og liv under «glassklokken».

 

 

 

 

 

Reklamer

Om ordknapp

Mamma, kjærest og lærer på 27 år. Ikke nødvendigvis ordknapp, men liker tanken på at det kan finnes en ordknapp. Tenk så fint, en knapp man kan trykke på for å få fem fine ord. Fine ord som filur, lavendel, klem og nesetipp. Denne bloggen er om meg, strikkinga mi og kanskje noen fine ord.
Dette innlegget ble publisert i Glede, Ord, Strikking. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s