Sokker, sokker og atter sokker

De siste dagene har jeg gjort ferdig to par sokker. Begge parene er med i kindereggalongen på hobbyboden. Så jeg kan trygt si at jeg har fullført alle oppgavene denne måneden. Først ut var jo forelskelsessokkene som ble godt presentert i forrige innlegg. Det andre paret er «babyruss». Jeg har hentet inspirasjon fra russesokkene, der du strikker hælen til slutt. La opp 32 masker på pinne nr. 3.5 og strikket ivei. Strikket 7 cm ribb før jeg strikket en kontrasttråd over 16 masker. Strikket så videre 7 cm før jeg felte til tå. Plukket opp maskene fra konstrasttråden (32 masker, + en ekstra i hver side) og felte på samme måte som på tåa.

Garnet er noe merkelige greier som var med i en heklepakke for barn. Var litt redd det skulle være for lite garn til å ha samme fargen på begge hælene, så da ble det litt miks.

De neste sokkene er kattesokkene jeg skulle gi svigermor til jul. Vel, det er jo ikke SÅ lenge siden ihvertfall. Mønsteret er fra Jorid Linvik og kan blant annet kjøpes her: http://www.joridweb.com/butikk/

De er strikket i falk på pinne 3.5.

Med dette sier jeg God natt 🙂

Reklamer

Om ordknapp

Mamma, kjærest og lærer på 27 år. Ikke nødvendigvis ordknapp, men liker tanken på at det kan finnes en ordknapp. Tenk så fint, en knapp man kan trykke på for å få fem fine ord. Fine ord som filur, lavendel, klem og nesetipp. Denne bloggen er om meg, strikkinga mi og kanskje noen fine ord.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Sokker, sokker og atter sokker

  1. Mo sier:

    Er imponert!

  2. Myr sier:

    Kjempefine sokker du har strikket.
    Ha en fin dag.
    /myr

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s